My Digital City til Singapore (2. november 2021)

My Digital City er så heldige å få være med i programmet «Smart & Sustainable Cities virtual market entry programme Singapore» i Singapore. Dette er et program som går over to uker, 15. –26. november, hvor vi ønsker å lære av Singapore-programmet og etablere nettverk. Vi skal presentere våre startups og gode idéer, og kanskje dekke behov som er identifisert i Singapore sitt Smart City-program.

Se vår pitch:

 

Bakgrunnen for programmet

Sammen kan Nordens sterke teknologier få frem grønne bygninger, energieffektivitet, klimatilpasning, lave karbonfotavtrykk og sirkulære løsninger og gjøre det mulig for Singapore å nå sine mål i «Singapore Green Buliding Masterplan» og «Singapore Green Plan 2040» – en grønn bevegelse for å fremme nasjonens agenda for bærekraftig utvikling og tiltak for å takle klimaendringer.

Hva programmet tilbyr

Programmet har som mål å tilby 10-15 nettbaserte gruppemøter for å vise frem muligheter basert på offentlige og private leverandører av smarte og bærekraftige byer, offentlige etater og smarte og bærekraftige distributører, systemintegrasjoner og konsulenter, og ha kunnskapsøkter om andre ASEAN-land.

Våre tematiske områder vil være

Smart Grid, logistikk, kjølesystemer, avfallshåndtering/matsvinn, digitale plattformer, tilpasning for klimaendringer, elektrifisering av transport på land, grønne, smarte og autonome bygninger, energieffektive bygninger, Intellectual Property Intermediary (IPI), byplanlegging, infrastruktur for elektriske kjøretøy, helse og velferd.

 

Vi gleder oss!

Nyheter